ANTALYA / KEPEZ - Sunay-Gönül-Türkan-Saadet Saygan Kardeşler-5 Anaokulu

Sunay-Gönül-Türkan-Saadet Saygan Kardeşler-5 Anaokulu

SEYHAN CADDESİ NO16 YENİ MAHALLE KEPEZ/ANTALYA
Vizyon
Okul öncesi eğitimin yaygınlaşmasında, her anlamda sorumluluk sahibi, farklı düşünen bireyler yetiştirmek için gerekli donanımı sağlayıp manevi, kültürel ve bilimsel değerlerle toplumsal farkındalık yaratmak ve kaliteli, etkili, verimli hizmet sunmaktır.
Misyon
* Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, her öğrencinin gelişimini en üst düzeyde destekleyen öz güveni gelişmiş, hak ve sorumluluklarının bilincinde, kendi ayakları üstünde durabilen; * Türkçe´yi doğru ve düzgün kullanabilen; *Hayal güçlerini geliştiren, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerisine sahip, iyi iletişim kurabilen ve duygularını anlatabilen * Yaşadığı dünyayı seven ve koruyan, kendine ve çevresine faydalı, dürüst, hoşgörülü, manevi değerleri benimseyen ve yaşatan, çözüm odaklı, çağdaş ve yaratıcı düşünen, öz denetimi gelişmiş bireyler yetiştirmektir… * Okulun tüm paydaşlarıyla olumlu etkileşim ve yöntemler geliştirerek, aile eğitim çalışmalarını yaygınlaştırarak; toplumsal duyarlılık ve bilinci arttırmaktır. * Çağdaş yöntem ve tekniklerini kullanarak sürekli daha iyi ve kapsamlı hizmet sunmak. Çalışanların ve hizmet alan kişilerin memnuniyetini sağlamak.